ساخت تانکر آب هوایی
- تاریخ انتشار:
مخزن هوایی یکی از مهمترین تجهیزات ذخیره آب میباشد که در بخشهای مختلف صنعتی , ساختمانی و …. برای ذخیره و انتقال آب کاربرد دارد. ذخیره آب در منابع ذخیره هوایی نقش زیادی در تامین آب شرکتها و سولههای صنعتی و در برخی ساختمانها و ویلاها کاربرد دارد. در کل مخازن هوایی در انواع مختلفی تولید میگردد. این مخزن طراحی بسیار ساده ای داشته است که از یکی فوندانسیون، پایه، بدنه تولید میگردد. یکی از پارامترهای دسته بندی مخازن هوایی میتواند طلق شکل بدنه آن باشد. این مخازن در انواع فلزی , پلاستیکی , بتنی و چوبی تقسیم میشوند. منابع ذخیره هوایی از ظرفیت 1000 تا 500000 لیتری میتوان براساس استاندارد تولید نمود.

مخازن ذخیره فلزی طبق موارد زیر دسته بندی میشوند:
- مکعبی
- کروی
- استوانهای
طراحی بدنه مخزن هوایی
طراحی مخازن ذخیره با توجه به نوع سیال و نوع کاربری انجام میشود. معمولا برای ذخیره آب در این مخازن از ورق های فولادی و گالوانیزه استفاده است. ضخامت بدنه مخزن را طبق فرمول های موجود در استاندارد تعیین میکنند. مخزن هایی با بدنه کروی از رایجترین انواع این مخازن است. معمولا پس از تولید بدنه بیرون مخزن را رنگ میکنند و در صورت نیاز داخل آن اپوکسی میشود.
قیمت مخزن هوایی
مهمترین بخش پس از بحث طراحی و تولید قیمت مخزن است. عوامل بسیار زیادی در قیمت تاثیر گذار است. نوع طراحی، نوع متریال و معیار های تولید مثل نوع جوش کاری و پارامترهای دیگر در قیمت بسیار تاثیر گذار است. یکی از نکات مهم در قیمت ضمانت اجرایی مخزن است. شرکت کلیک صنعت در تلاش است تا با بکارگیری دانش مهندسی محصولات مناسبی را در اختیار شما قرار دهد و ضمانت اجرایی در قبال محصولات خود داشته باشد.

طراحی مخازن هوایی
طراحی مخازن هوایی را میتوانید با نرم افزار طراحی سه بعدی و حتی دو بعدی انجام دهید. شرکت کلیک صنعت ابتدا در نرم افزار طراحی سه بعدی مخزن را طراحی نموده و سپس تحلیل استاتیکی انجام میدهد. در نهایت پس از تایید کارفرما نقشه ۲ بعدی تهیه کرده و شروع به ساخت مینماید. از نرم افزار SolidWorks ، Inventor ، AutoCAD، SAP2000 برای طراحی، تحلیل و شبیهسازی استفاده میشود.
منابع هوایی معمولا در ابعاد بزرگ همراه با ارتفاع زیاد دارای پاگرد هستند. این پاگرد میتواند برای برسی عملکرد مخزن در شرایط مختلف فضایی را ایجاد نماید تا اپراتور بتواند به درسته بدنه مخزن و داخل آن را از طریق منهول یا هندهول انجام دهد. همچنین نازل ها و سرویس مورد نیاز مخزن را میتواند انجام دهد.
کاربرد مخرن آب هوایی
هر چند تانکرهای هوایی اشکال متفاوتی دارند و دارای ابعاد و اندازههای مختلفی میباشند، اما دارای عملکرد و کارایی مشترک و یکسانی هستند. تانکر هوایی گاهی تا بیش از ۵۰ متر از سطح زمین فاصله و ارتفاع دارد که دلیل این ارتفاع بالا نیز همانطور که بیان کردیم، برای تامین فشار آب آشامیدنی میباشد. فشار آب مخزن هوایی آنقدر بالا است که قادر است آب تمام مناطق اطراف و همچنین خانهها و مجموعههای صنعتی را تامین کند. در واقع کاربرد مخزن آب هوایی، تامین حجم آب مورد نیاز یک شهر یا آب مورد نیاز چند واحد مسکونی و یا یک کارگاه یا کارخانه میباشد.